У Львівській області червоноградська міськрада просить заборонити проведення вуличних заходів 9 травня

У Львівській області червоноградська міськрада просить заборонити проведення вуличних заходів 9 травня

26.04.14 15:39 0 675
24 квітня 2014 року відбулася чергова сесія Червоноградської міської ради. Окрім господарських та кадрових питань, депутати з ініціативи фракції ВО "Свобода" звернулися до міської ради, щоб та подала заяву до суду про заборону проведення масових заходів у місті 1, 2 та 9 травня. Відповідне звернення зачитав голова фракції ВО "Свобода" Богдан Ліщинський.

Після обговорення депутати підтримали звернення свободівців.

Як йдеться у зверненні, в подальших планах Путіна та його прихвоснів поширити провокації та безлади на західну Україну.

"Найкращий момент – це святкування "червоних" радянських свят, які з нетерпінням очікують послідовники Леніна та Сталіна.

Червоноград дуже болісно пережив минулорічні святкування комуністів, які з червоним прапором та з образливими гаслами на адресу наших національних героїв пройшлися вулицями міста. Жодним чином не відреагували на рішення сесії Червоноградської міської ради про заборону використання совєцької символіки правоохоронні органи, які підсилившись сумнозвісним спецзагоном "Беркут", пильно охороняли провокаційні дії комуністів.

Тому фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у надзвичайно важкий для нашої держави час, аби консолідовано протистояти провокаціям та військовій агресії Кремля, закликає всіх депутатів Червоноградської міської ради задля уникнення чергових провокацій з боку представників антиукраїнської комуністичної партії, підтримати звернення та доручити виконавчому комітету Червоноградської міської ради звернутися до суду про заборону проведення будь-яких масових заходів та маніфестацій 1, 2 та 9 травня 2014 року в місті Червонограді", – йдеться у зверненні.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ