Львівські правоохоронці затримали зловмисників, котрі скоїли напад на працівника міліції

Львівські правоохоронці затримали зловмисників, котрі скоїли напад на працівника міліції

26.04.14 18:00 0 728
Співробітники Львівського міського управління внутрішніх справ встановили особи і затримали чотирьох чоловіків, які 23 квітня у місті Львові скоїли напад на працівника міліції і застосовуючи насильство заволоділи його майном. Окрім того, встановлено, що вказані особи також причетні до нанесення тяжких тілесних ушкоджень 25-річному львів’янину, що призвело до смерті потерпілого.

У Галицький райвідділ міліції 23 квітня поступила заява від 45-річного мешканця Львівської області, працівника Франківського райвідділу міліції Львова.

Чоловік повідомив, що цього дня о 14.30, на одній з вулиць Львова, до нього підійшли невідомі особи і застосовуючи фізичне насильство заволоділи його грошима у сумі 280 гривень, двома картками «Приват-банку», службовим посвідченням та мобільним телефоном. Зловмисники завдали потерпілому збитків на суму 1200 гривень.

«За гарячими слідами працівники Галицького райвідділу міліції затримали чотирьох зловмисників, які скоїли грабіж. Спершу затримали двох 25-річних та 40-річного чоловіків, а згодом 41-річного чоловіка причетного до скоєння злочину, якими виявилися мешканці міста Львова та області», - розповів начальник Львівського міського управління міліції, підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Також встановлено, що вказані особи причетні до злочину, який був скоєний минулого тижня у Львові. Саме вони заподіяли тяжкі тілесні ушкодження 25-річному львів’янину, що призвело до його смерті.

«Ми встановили, що вказані особи причетні до злочину, який трапився минулого тижня у Львові. Вони розпивали спиртні напої в одному з львівських помешкань разом з 25-річним чоловіком. Згодом, на ґрунті особистих неприязних відносини, зловмисники побили 25-річного чоловіка завдавши йому тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до його смерті», - зазначив Сергій Зюбаненко.

Наразі всі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ