Колектив ПАТ «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» підтримав житомирських десантників

Колектив ПАТ «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» підтримав житомирських десантників

26.04.14 16:30 0 823
24 квітня представники Публічного акціонерного товариства «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» передали 13-тому окремому аеромобільному батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади матеріальну допомогу. Житомирські десантники отримали 3 комплекти обладнання для переносного польового зв\'язку, який працює через інтернет та 10 сучасних радіостанцій.

За словами помічника Голови Правління ПАТ «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» Людмили Камерон, колектив компанії на чолі з Головою Правління Анатолієм Левицьким виявив бажання допомогти українській армії. Енергетикам вдалося зібрати 454 655 грн., з яких на 124 600 тис. грн. закупили обладнання, а на решту коштів замовили одяг, взуття, спальні мішки для військовослужбовців, а також запчастини до спецтехніки військовим частинам, які дислокуються на території Житомирської області. При цьому сама енергопостачальна компанія ще в березні 2014 придбала й передала українським військовим акумулятори для спецтехніки та засоби зв’язку на загальну суму 186 397 грн.

Як зазначив голова громадської організації «Союз десантників Житомирської області», полковник запасу Сергій Ушаков, 95-та аеромобільна бригада заслуговує на допомогу і підтримку, оскільки саме завдяки житомирським десантникам вдалося відбили на Донеччині 3 бойові машини, захоплені сепаратистами, а також вони затримали 2 провокаторів і передали їх працівникам органів внутрішніх справ. Сергій Іванович пишається, що в цій бригаді проходять військову службу і двоє його синів.

Військовослужбовці подякували спонсорам за допомогу і запевнили, що вони роблять все можливе для того, щоб зберегти мир і спокій в нашій державі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ