Сидір Кізін: «Потрібно створити комфортні умови для бізнесу, для сплати податків громадянами»

Сидір Кізін: «Потрібно створити комфортні умови для бізнесу, для сплати податків громадянами»

26.04.14 19:17 0 693
25 квітня голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив нового керівника головного управління Міндоходів у Житомирській області Сергія Бобровського. На представленні були присутні голова обласної ради Віталій Француз, начальник управління МВС України в Житомирській області Юрій Демяненко, начальник управління СБУ у Житомирській області Григорій Зелінський, заступник прокурора Житомирської області Володимир Кобернюк.

У своєму виступі Сидір Кізін окреслив завдання нової влади по реформуванню країни. Попри зовнішню загрозу, зазначив він, зараз прекрасний момент, щоб об’єднати і реформувати країну.

Зі слів очільника області, органи податкової, митної служби мають повернути довіру підприємців – тих, хто виробляє національний продукт. Потрібно створити комфортні умови для бізнесу, для сплати податків громадянами.

«Разом з тим до порушників, до тих, хто не розуміє соціальної відповідальності бізнесу, не розуміє потреби країни, особливо в такий відповідальний момент, органи податкової служби, державні органи будуть вживати відповідні заходи», - наголосив Сидір Кізін.

Новопризначений в.о. начальника головного управління Міндоходів у Житомирській області Сергій Бобровський висловив подяку за високу довіру і надію на плідну співпрацю з обласною адміністрацією для того, щоб виконати завдання, що стоять перед податковою службою.

«Разом ми створимо комфортні умови для обслуговування платників податків, для надання їм всіх необхідних послуг. Всю свою діяльність будемо налаштовувати на зміцнення довіри з боку громадян – платників податків», - сказав Сергій Бобровський.

Насамкінець очільник області висловив надію на те, що пройде час, і чиновник буде пишатися тим, що працює в податковій службі, а громадянин, чесно сплативши податки, зможе дізнатися, як вони використовуються, чи немає зловживань.

«Ми прагнемо до того, щоб жодна копійка не пропала, а була використана на вирішення соціально-економічних проблем громади», - зауважив Сидір Кізін.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ