Рівненські УБОЗівці викрили організовану злочинну групу, яка займалась наркобізнесом

Рівненські УБОЗівці викрили організовану злочинну групу, яка займалась наркобізнесом

26.04.14 19:44 0 767
Правоохоронці задокументували збут важких наркотиків на суму близько 10 тисяч гривень, провели 8 санкціонованих обшуків в ході яких вилучили «Субітекс» та «Канабіс» у великих розмірах.

Співробітники УБОЗ УМВС викрили діяльність групи у складі п’яти осіб з ознаками організованої злочинності, учасники якої займались незаконним обігом важких наркотиків та легалізацією (відмиванням) коштів, отриманих від наркобізнесу. Зокрема, придбання, зберігання з метою збуту забороненого до обігу в Україні медичного препарату «Субітекс», який містить наркотичну речовину – бупренорфін.

За даним фактом відкрито десять кримінальних проваджень за частинами 1, 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

- До складу угрупування входять жителі обласного центру та Рівненського району, - зазначив заступник начальника управління – начальник відділу боротьби з міжнародними організованими злочинними групами УБОЗ УМВС України в Рівненській області Віталій Бортнюк. – Усі учасники затримані, їм оголошено про підозру. Чотирьом зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, одному – домашній арешт.

На даний час працівники спецпідрозділу БОЗ проводять ряд слідчих дій спрямованих на встановлення вичерпного кола осіб, причетних до злочинної діяльності, їх ролей та каналу надходження наркотичних засобів на територію області.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

(за матеріалами УБОЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Виборчі дільниці ...

КОМЕНТАРІ