Рівненщина: кількість звернень громадян до землевпорядної служби області значно зменшилася

Рівненщина: кількість звернень громадян до землевпорядної служби області значно зменшилася

26.04.14 12:29 0 676
Фахівці Головного управління Держземагентства у Рівненській області упродовж 2014 року розглянули 156 звернень громадян, що на 24 відсотки менше, ніж у попередньому році. З них: 69 звернень письмові заяви, 78 звернень на особистому прийомі та 9 звернень надійшло через «гарячу лінію» Головного управління. Кількість звернень громадян суттєво зменшилася завдяки системному і цілеспрямованому проведенню інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення з актуальних питань земельної реформи.

Більшість звернень громадян стосувалася питань, пов'язаних із наданням адміністративних послуг територіальними органами земельних ресурсів області, роз'яснень земельного законодавства, вирішення спорів щодо встановлення меж земельних ділянок суміжних землекористувачів.

Керівник землевпорядної служби області Світлана Богатирчук-Кривко зазначила, що значну роль у зменшенні кількості звернень відіграє кваліфікований, об'єктивний та своєчасний їх розгляд, а також організація та проведення прес-конференцій керівництва Головного управління, робота прямих телефонних ліній та ефірів на провідних телеканалах регіону.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У міськраді створена ...
Наступна новина: На Хмельниччині вшанували ...

КОМЕНТАРІ