Незабаром підрозділи пожежно-рятувальної служби Рівненщини поповнять 12 випускників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Незабаром підрозділи пожежно-рятувальної служби Рівненщини поповнять 12 випускників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

26.04.14 19:07 0 761
24 квітня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся персональний розподіл випускників 2014 року для подальшого проходження служби в органах та підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Цьогоріч в університеті завершують навчання 212 молодих фахівців, серед яких 47 магістрів, 87 спеціалістів та 78 бакалаврів.

Роботою комісії з проведення розподілу керував заступник директора Департаменту персоналу ДСНС України полковник служби цивільного захисту Ярослав Кондауров. До її складу увійшли перший проректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності полковник служби цивільного захисту Мирослав Коваль, а також керівництво обласних управлінь ДСНС України. Рівненську делегацію очолював перший заступник начальника Головного управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

За результатами роботи комісії усім випускникам визначили місця подальшої служби. Максимально були враховані їхні побажання, зважаючи на показники у навчанні, а також різні життєві обставини. Особлива увага була приділена працевлаштуванню випускників-сиріт і випускників, які одружені та мають дітей. Отже, згідно розподілу, по завершенню навчання свою службу в підрозділах ГУ ДСНС Рівненщини розпочнуть 12 випускників університету, серед яких 3 магістра, 6 спеціалістів та 3 бакалавра. До речі, 7 майбутніх офіцерів нашого краю є відмінниками у навчанні.

Попереду у випускників ще іспити, стажування в підрозділах служби цивільного захисти та захист дипломних проектів. А тому полковник Сергій Крук, у своєму зверненні, побажав майбутнім рівненським офіцерам успішного завершення навчання та після випуску приступити до виконання службових обов’язків у пожежно-рятувальних підрозділах Рівненщини, втілюючи здобуті знання в навчальному закладі у своїй практичній діяльності.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ