Рівне: міському голові вдалося домовитись з перевізниками зупинитись на відмітці 2,5 грн. за поїздку в

Рівне: міському голові вдалося домовитись з перевізниками зупинитись на відмітці 2,5 грн. за поїздку в "маршрутці"

26.04.14 14:52 0 628
24 квітня, під час засідання виконавчого комітету Рівненської міської ради було затверджено нову вартість проїзду у міських маршрутках. Тепер вона становитиме 2 гривні 50 копійок. Ухвалити таке термінове рішення членів виконкому змусили міські перевізники. Останні наголошували, що перевезення стали збитковими через подорожчання паливно-мастильних матеріалів та запчастин.

Нагадаємо, що перевізники висунули вимогу підвищити вартість проїзду до 3 гривень 50 копійок за одну поїздку. Після переговорів, які проводив особисто міський голова Володимир Хомко, вдалося тимчасово домовитись з перевізниками зупинитись на відмітці 2,5 грн., а саме така вартість проїзду в Житомирі, Тернополі, Луцьку та Хмельницькому, і повернутись до цього питання 13 травня на черговому засіданні міськвиконкому.

- У разі якщо вартість паливно-мастильних матеріалів в силу об’єктивних причин в Україні зменшиться, тариф буде переглянуто в сторону зменшення. Якщо ж збільшиться, то я звертаюся до громадськості міста з пропозицією „підключитись” до перевірки розрахунків наданих перевізниками і прийняти остаточне рішення на цьому засіданні, -наголосив під час засідання виконкому Володимир Хомко.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Обама – Північній Кореї: ...

КОМЕНТАРІ