У Рівненській області рятувальники та громадськість району вшанували пам’ять ліквідаторів Чорнобильської трагедії

У Рівненській області рятувальники та громадськість району вшанували пам’ять ліквідаторів Чорнобильської трагедії

26.04.14 18:47 0 723
25 квітня, напередодні 28-роковин Чорнобильської трагедії на території Дубровицької 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Дубровиця біля пам’ятної стели "Героям Чорнобиля" відбулася церемонія покладання квітів. У заході взяли участь голова Дубровицької районної державної адміністрації Юрій Лосік, керівництво районного сектору ГУ ДСНС, представники громадських організацій та мешканці міста.

Виступаючи перед присутніми, голова Дубровицької РДА Юрій Лосік з болем згадав той трагічний день, коли сталася ця сумна подія: - «Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов`язок перед рідною землею і рідним народом – зупинив ескалацію катастрофи, унеможливив її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав, і в наших серцях завжди буде пам’ять про них».

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які вже пішли з життя. На знак пошани героям-ліквідаторам присутні поклали до пам’ятнику квіти. Крім того, у рамках поминальних заходів до Дня Чорнобильської катастрофи в Дубровицькому районному будинку культури відбудеться літературно-музична композиція «Мужність і Біль Чорнобиля» .

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Звернення до Генерального ...

КОМЕНТАРІ