Понад 1, 2 млн. грн. бюджетних коштів розтрачено під час утримання та будівництва доріг Рівненщини

Понад 1, 2 млн. грн. бюджетних коштів розтрачено під час утримання та будівництва доріг Рівненщини

26.04.14 15:13 0 660
Прокуратурою Рівненської області розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 5 ст. 191 (привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України стосовно посадовців, які розтратили кошти на утримання та будівництво доріг.

Встановлено, що службові особи одного із державних підприємств області під час виконання робіт з освітлення автодороги Київ-Чоп двічі упродовж 8 місяців замінили лампи у 5 тис. електричних світильників на загальну суму майже 900 тис. грн. При цьому будь-які підтверджуючі документи щодо закупівлі ламп, а також утилізації відпрацьованих, ресурс використання яких становить 4-5 років, відсутні.

У Радивилівському районі посадові особи однієї з сільських рад підписали акти виконаних робіт щодо капітального ремонту вулиці на суму понад 380 тис. грн., однак насправді ремонтні роботи не проводились.

На даний час вказані кримінальні провадження надіслані для організації та проведення досудового розслідування в органи внутрішніх справ.

Перевірки з питань законності використання бюджетних коштів у сфері транспорту тривають.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: проведено комплексну ...
Наступна новина: У Луганську активісти за ...

КОМЕНТАРІ