У Рівненській області служба зайнятості допомогла стати успішним підприємцем

У Рівненській області служба зайнятості допомогла стати успішним підприємцем

26.04.14 16:41 0 698
Одним із вдалих прикладів відкриття власної справи за сприяння Млинівського районного центру зайнятості можна назвати історію колишнього безробітного В.Дрини. Валерій Петрович понад 10 років працював лікарем ветеринарної медицини. Після звільнення з роботи перебував на обліку в районному центрі зайнятості. Відвідавши профконсультаційний семінар «Від бізнес-ідеї до власної справи», зацікавився можливістю одержання одноразово виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Після навчання на курсах за програмою «Підприємець-початківець» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості успішно захистив бізнес-план «Роздрібна торгівля ветеринарними препаратами» та отримав надання одноразово виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. Початковий капітал складався із власних заощаджень та відчутної фінансової допомоги від служби зайнятості.

Маючи чимало досвіду в області ветеринарної медицини, Валерій Петрович із задоволенням та великим ентузіазмом розпочав власний бізнес у листопаді минулого року.

Нині займається своєю справою, маючи при цьому стабільний прибуток. Наступним етапом діяльності він планує розширення свого бізнесу та створення нового робочого місця. Валерій Петрович задоволений тим, що його мрія бути самому собі господарем та займатись улюбленою справою, здійснилась.

Молодий підприємець завдячує своїм професійним успіхом працівникам Млинівського РЦЗ, які допомогли розкрити його підприємницький потенціал та розпочати власну справу. Гарний старт, вдала бізнес-ідея, якісне та оперативне обслуговування клієнтів забезпечили успішний розвиток його бізнесу.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі 8-9 травня ...

КОМЕНТАРІ