У Рівненській області профорієнтаційний урок для дітей-сиріт

У Рівненській області профорієнтаційний урок для дітей-сиріт

26.04.14 17:42 0 723
У взаємодії системи закладів освіти та служби зайнятості, профорієнтація займає важливе місце. Діти, які позбавлені батьківської турботи та виховання, потребують якомога більше інформації про світ професій, можливості здобуття тієї чи іншої спеціальності.

Тому фахівці Рівненського районного центру зайнятості вирушили до Олександрійської школи-інтернату, де провели профорієнтаційний урок з її вихованцями – дітьми-сиротами.

Спеціалісти відділу активної підтримки безробітних розповіли учням про важливий крок у житті кожного з них – вибір професії, до якого треба підійти з великою відповідальністю. Вони звернули увагу дітей на профорієнтаційний термінал, за допомогою якого можна дізнатися про особливості професій, визначити можливості та здібності кожного з них.

Урок проходив з використанням цікавих профорієнтаційних матеріалів та психологічних тестів щодо вибору фаху. В кінці заняття дітям запропонували ознайомитись з професійним гороскопом та пройти анкетування.

Фахівці центру зайнятості впевнені, що почута інформація зацікавила дітей. Їхні щирі посмішки стали запорукою вдало проведеної, змістовної роботи. Сподіваємось, що вихованці Олександрійської школи-інтернату знайдуть себе у подальшому житті та стануть гідними громадянами нашого суспільства.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ