У міськраді створена спеціальна комісія по дослідженню проблемних питань тернополян

У міськраді створена спеціальна комісія по дослідженню проблемних питань тернополян

26.04.14 12:28 0 604
25 квітня під час чергового засідання сесії Тернопільської міської ради міський голова Сергій Надал зустрівся з ініціативною групою тернополян, які прийшли до міськради з проблемними питаннями.

«Ми почули всі проблеми, які були озвучені – в мене пропозиція, щоб депутати проголосували за створення спеціальної комісії, до складу якої увійдуть голови депутатських комісій, депутати – мажоритарники, представники громадських організацій та всі бажаючі, - відзначив Сергій Надал. – Представники комісії мають опрацювати та додатково вивчити питання, які були озвучені. Перше це стосовно виконання протокольного доручення щодо плану зонування міста, друге - передачі гуртожитків за адресами Макаренка, 6 та Макаренка, 7, питання приватного підприємця Ліштаби, а також діяльності спортивно картінгово комплексу та інші озвучені проблеми».

Усі пропозиції та зауваження комісії буде підготовлено на розгляд наступної сесії міської ради, дату якої буде додатково повідомлено у ЗМІ на сайті міської ради та безпосередньо представникам спеціальної комісії.

Відтак депутати прийняли рішення про створення комісії, яка розгляне питання, які були озвучені .

«Про дату сесії буде повідомлено додатково через ЗМІ, висновки комісії буде оприлюднено по завершенню роботи, кожен хто захоче почути відповідь почує її. Дякую за підтримку за активну позицію і за розуміння», - зауважив Сергій Надал».

Ті ж люди, які спровокували протистояння біля міської ради понесуть відповідальність згідно чинного законодавства.

« правоохоронні органи встановлюють розмір збитків і осіб які це зробили, те майно міської ради, що було понищено ми відновимо, а далі все буде відбуватися у межах діючого законодавства, - підсумував Сергій Надал».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігові вшанували ...
Наступна новина: Рівненщина: кількість ...

КОМЕНТАРІ