Виборчі дільниці Тернопільщини до роботи готові

Виборчі дільниці Тернопільщини до роботи готові

26.04.14 19:48 0 733
П’ять окружних виборчих комісій сформовано на території Тернопільської області і усі вони до проведення виборів практично готові, - про це на зустрічі з журналістами заявив заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра.

Під час виборів на Тернопільщині працюватиме 1182 дільниці. З них – 1155 – звичайних та 27 спеціальних.

Леонід Бицюра стверджує, що Тернопільська обласна державна адміністрація жодним чином не впливає на підготовку до виборів суб’єктів виборчого процесу, на агітацію та формування ОВК та ДВК.

Завдання органів державної влади – це виключно матеріально-технічне забезпечення, вирішення організаційних питань, допомога у функціонуванні окружних та дільничних виборчих комісій і їхній співпраці з центральними виборчими комісіями.

Заступник голови ОДА каже, що підготовкою виборів та суспільними настроями громадян цікавляться міжнародні спостерігачі. Тернопільську область уже відвідали представники зі Швеції, Канади та Сполучених Штатів Америки.

« майже всі дільниці облаштовані, відповідно до висунутих вимог. Там є телефонний зв’язок, доступ до мережі, забезпечені дільниці оргтехнікою та державними атрибутами, - каже Леонід Бицюра. – Без труднощів не обходиться, але ми зробимо усе, аби вибори пройшли на відповідному рівні».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ