Тернополянин Віктор Петров став срібним призером Чемпіонату світу з боксу серед молоді

Тернополянин Віктор Петров став срібним призером Чемпіонату світу з боксу серед молоді

26.04.14 17:25 0 741
Майстер спорту України міжнародного класу Віктор Петров виборов срібну медаль на Чемпіонаті світу з боксу серед молоді. Такі змагання з 13 до 24 квітня тривають у столиці Болгарії – місті Софії.

Наш земляк у ваговій категорії 64 кг у фінальній сутичці поступився представнику збірної Росії Біберту Тюменову з рахунком 3:0. Відтак Віктор став срібним призером світової першості.

Напередодні у півфіналі спортсмен з рахунком 2:1 переміг представника Японії Сузукі Тошихиро, чим проклав собі дорогу до чемпіонського бою. А його колеги по команді Ангеліна Бондаренко, Роберт Мартон та Раміль Гаджиєв у своїх вагових категоріях стали бронзовими медалістами Чемпіонату світу.

Додамо, що у фіналі змагань у ваговій категорії 69 кг виступав ще один український боксер Олексій Токарчук, який переміг угорця Бернарда Барсоні з рахунком 3:0 і став чемпіоном. Чемпіонат світу у Софії був ліцензійним на Молодіжні Олімпійські ігри, які в серпні 2014 року пройдуть у місті Нанкін (Китай). Таким чином до активу України додалося ще дві путівки на цей престижний спортивний форум, - повідомляє Федерація боксу України.

Віктор Петров – вихованець Теребовлянської дитячо-юнацької спортивної школи, представляє фізкультурно-спортивне товариство «Спартак». Тренується під керівництвом батька, заслуженого тренера України Віктора Васильовича Петрова, який заснував в місті Микулинці школу боксу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На пункті пропуску ...
Наступна новина: Державна екологічна ...

КОМЕНТАРІ