«Міжнародна амністія» вимагає звільнення всіх людей, викрадених на сході України

«Міжнародна амністія» вимагає звільнення всіх людей, викрадених на сході України

26.04.14 16:54 0 781
«Міжнародна амністія» вимагає негайного звільнення журналістів і посадових осіб, викрадених невідомими озброєними людьми на сході України. Про це йдеться у заяві цієї організації. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Затримання журналістів, місцевих посадових осіб та мешканців з боку озброєних осіб у Слов?янську красномовно свідчать про беззаконня, що триває у східній Україні, і викликають побоювання, що до затриманих можуть застосовувати тортури та інші види жорстокого поводження. Захоплення заручників і використання їх як розмінну монету для торгу в політичних цілях є огидним і незаконним», – наголосили у «Міжнародній амнісії».

Із посиланням на видання KyivPost організація повідомляє про 11 осіб, викрадених протягом останнього тижня у Слов?янську і Горлівці, що на Донеччині. Кількох людей, нагадали в організації, було вбито.

«Ці жахливі і шокуючі факти мають бути серйозним попередженням для всіх у східній Україні. Ці вбивства мають бути незалежно, неупереджено і ретельно розслідувані, а винні притягнуті до відповідальності», – наголосили у «Міжнародній амністії».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку місячник з ...
Наступна новина: Посольство США в Україні ...

КОМЕНТАРІ