Леонід Бицюра зустрівся з начальником Служби автомобільних доріг в Тернопільській області

Леонід Бицюра зустрівся з начальником Служби автомобільних доріг в Тернопільській області

27.04.14 17:06 0 1080
Питання ямкового ремонту доріг Тернопільщини обговорили під час робочої зустрічі заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра та начальник Служби автомобільних доріг в області Богдан Юлик.

«Лише за цей місяць струменево-ін’єкційною технологією із застосуванням емульсії машинами «Мадпатчер» ямковий ремонт зроблено на більш як двох тисячах квадратних метрів доріг, - повідомив начальник Служби автодоріг області Богдан Юлик. - Більше 500 квадратних метрів відремонтовано гарячим асфальтобетоном».

Служба автомобільних доріг в Тернопільській області спільно з Тернопільською облдержадміністрацією сформувала виробничий план на 2014 рік із зазначенням об`єктів нагального суцільного ремонту автомобільної мережі державного значення".

В першу чергу, каже Богдан Юлик, ремонтуватимуть дороги у тих населених пунктах, через які проходять автомобільні дороги міжнародного значення.

«Наразі запланований обсяг фінансування з поточного суцільного ремонту становить близько 80 млн. гривень, - констатував начальник Служби автодоріг. - Кошти обмежені, але ми спільно з облдержадміністрацією стараємося ефективно розподілити їх з врахуванням всіх напрямків. Зокрема, це Кременецький напрямок, де передбачається ремонт виїзду з міста, ремонт основної дороги, яка проходить через Горинку, Вишнівець. Також заплановано ремонт доріг першої категорії – виїзд з Тернополя та продовження цієї дороги у напрямку Теребовлі”.

У планах - поточний середній ремонт ділянок на дорозі Львів-Тернопіль, у с. Товсте, виїзд з Бережан, Кам`янок.

Леонід Бицюра каже, що недостатнє фінансування – одна з найбільших проблем, з якою стикається область, але влада шукає нові шляхи вирішення цієї проблеми. Тернопільщина – єдиний в Україні регіон, який за рахунок обігових коштів підрядних організацій проводить ямковий ремонт доріг загального користування державного і місцевого значення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчанин попросив ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: ...

КОМЕНТАРІ