Волинські правоохоронці підбили підсумки роботи

Волинські правоохоронці підбили підсумки роботи

27.04.14 14:45 0 714
Основні напрямки діяльності міліціонерів, їхні здобутки та проблемні питання обговорили під час засідання колегії УМВС України у Волинській області.

Під головуванням начальника обласного управління Петра Шпиги керівники структурних підрозділів та міськрайорганів Волині звітували про свою роботу з початку цього року. На обговорення виносилися питання щодо оперативно-службової діяльності органів внутрішніх справ, дотримання обліково-реєстраційної дисципліни та організації роботи чергових частин та міськрайорганів щодо оперативного реагування на злочини та події.

Не оминули увагою звіти керівників структурних підрозділів апарату УМВС щодо результатів роботи, спрямованої на протидію та розкриття кримінальних правопорушень, викриття економічних злочинів, профілактика порушень громадського порядку, запобігання наркозлочинам та кіберзлочинності на території області.

Керівник волинських правоохоронців також наголосив на неухильному дотриманні дисципліни, законності та виконання антикорупційного законодавства серед особового складу.

– Цей рік почався надзвичайно важко, а останні події в країні відіграли свою роль: унеможливили ефективність та оперативність роботи міліції, – наголосив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига. – Але ми повинні сумлінно і гідно виконувати свою роботу: забезпечити безпеку волинян і завоювати їхню довіру до органів внутрішніх справ.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аксьонов чекає, що в Крим ...
Наступна новина: Тернопільщина отримала ...

КОМЕНТАРІ