В УМВС Волині вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

В УМВС Волині вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

27.04.14 15:33 0 673
28 років минуло з того часу, як пролунав вибух на Чорнобильській атомній електростанції. Слова подяки ліквідаторам наслідків аварії та їхній подвиг назавжди залишиться у пам’яті українців.

Правоохоронці одні із перших вирушили на ліквідацію ядерного лиха, серед них були і волинські міліціонери. Тож начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига зустрівся з пенсіонерами ОВС, аби подякувати їм за службу в зоні радіаційного лиха і згадати ті нелегкі будні.

– Наслідки біди, яка трапилася 28 років тому, ми відчуваємо ще – зауважив Петро Шпига. – Перші кроки, які були зроблені для ліквідації аварії, були зроблені міліціонерами. Це було для вас складним іспитом на професіоналізм, мужність, майстерність і здатність на самопожертву. І всі ви склали його на відмінно. ви є прикладом для молодих міліціонерів. Тому ми віддаємо данину глибокої поваги за ваш внесок у приборкання «мирного» атому. Тож бажаю міцного здоров’я, родинного благополуччя, душевного затишку, особистого щастя і Божого благословення.

Усім ліквідаторам вручили почесні грамоти та подяки. А продовжилися заходи на Меморіальному комплексі «Вічна слава», де святі отці відслужили панахиду біля пам’ятного знака «Жертвам Чорнобиля». Після цього всі охочі поклали квіти до підніжжя монумента, вшанувавши пам’ять тих ліквідаторів, котрі відійшли у Вічність.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція Закарпаття: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ