У Львівській області у ЛьвДУВС вшанували пам'ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Львівській області у ЛьвДУВС вшанували пам'ять жертв Чорнобильської катастрофи

27.04.14 14:15 0 748
26 квітня - чорна дата на календарі української історії. В цей день у 1986 році сталася страшна трагедія, яка забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров’ю мільйонів українців. Її наслідки будуть ще довго відчувати на собі майбутні покоління, адже вибух на Чорнобильській атомній електростанції вважається одним з найбільших за всю історію ядерної енергетики.

25 квітня, напередодні Дня чорнобильської трагедії, у храмі Воздвиження Хреста Господнього отець Володимир Кепич відправив поминальну літургію в честь пам'яті загиблих. помолитись за упокій померлих прийшли і пенсіонери Львівського державного університету внутрішніх справ - учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Схиляємо наші голови перед їхнім безцінним подвигом, шануймо їхню старість та мудрість, адже з кожним роком все менше їх залишається разом з нами.

Хвилиною мовчання в навчально-тренувальному центрі «Верещиця» вшанували пам'ять померлих героїв і курсанти-першокурсники під час щорічного мітингу-реквієму, приуроченого цій сумній події.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: троє людей ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ