На Львівщині правоохоронці скерували матеріали до суду відносно організатора "підпільного" грального закладу

На Львівщині правоохоронці скерували матеріали до суду відносно організатора "підпільного" грального закладу

27.04.14 11:28 0 799
Правоохоронці викрили організатора «підпільного» грального закладу у одному з райцентрів Львівської області. Матеріали відносно зловмисника скеровано до суду.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області виявили гральний заклад у одному з райцентрів області. Внаслідок проведеного санкціонованого обшуку вилучено 11 комп’ютерів з інстальованим спеціальним програмним забезпеченням. За допомогою цього обладнання відвідувачам надавались послуги грального характеру. Окрім того, вилучено грошові кошти, отримані від надання таких послуг.

«Встановлено особу організатора діяльності грального закладу, ним виявився 41–річний іноземець. Внаслідок проведеної оперативної комбінації, чоловіка було доставлено до слідчого. Слід зазначити, що організатор грального салону всіляко ухилявся від слідства, а всі офіційні документи закладу оформляв на підставних осіб», - повідомив заступник начальника відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області, підполковник міліції Михайло Тесля.

Слідчим управлінням скеровано на розгляд до суду кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 зн.2 ст.203 (зайняття гральним бізнесом) КК України.. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 680 тисяч гривень) з конфіскацією грального обладнання.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Тернополі пом'янули ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ