В Ужгороді "політичні русини" покладають надії домогтись автономії Закарпаття за допомогою збанкрутілої Партії регіонів

В Ужгороді "політичні русини" покладають надії домогтись автономії Закарпаття за допомогою збанкрутілої Партії регіонів

27.04.14 08:36 0 782
25 квітня 2014 року в Ужгороді під пильним оком активістів Закарпатської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та молодіжної організації "Сокіл" відбулося зібрання представників так званого політичного русинства. Маргінальні особи засудили Януковича, але збанкрутілу Партію регіонів мають за останню соломинку, яка врятує їхню ідею протягти закон про автономію Закарпаття. Утім, сепаратистська акція з боку "політичного русинства" явно провалилася.

Націоналісті відреагували на повідомлення про сепаратистські збори. Була підозра, що сепаратисті місцевого розливу за підтримки сусідніх держав намагатимуться розхитати ситуацію на заході України за зразком подій на східних теренах. Очікувалася і можлива поява "зелених чоловічків", які начебто перебувають на заході Україні.

Активісти "Свободи" та "Сокола" прибули на місце проведення "русинських зборів" з метою перешкодити антиукраїнській діяльності сепаратистів. Проте, як виявилося, перешкоджати було нічому. "На зборах сепаратистів було півтора десятки 60-70-річних дідусів, повністю відірваних від світу, які давно втратили адекватність. Вони засуджують Януковича, але сподіваються на Партію регіонів, що та протягне закон, який надасть автономію "подкарпатскім русінам". Гадаю, що тут має працювати СБУ, адже Україна – унітарна держава, і в час, коли на Сході безчинствують російські диверсанти-провокатори, говорити про будь-які автономні утворення є злочином", – зазначив заступник голови ВМГО "Сокіл" Юрій Черкашин.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівництво відділу ...
Наступна новина: На Хмельниччині у ...

КОМЕНТАРІ