Чернівчанин попросив "на хвилинку" у свого знайомого мобільний та зник на місяць

Чернівчанин попросив "на хвилинку" у свого знайомого мобільний та зник на місяць

27.04.14 16:51 0 750
Не дивлячись на те, що хлопець тривалий час розповідав власнику телефона, що він виїхав за межі області, правоохоронці відшукали його у Чернівцях.

До Шевченківського райвідділу міліції звернувся 22-річний мешканець обласного центру. Хлопець повідомив, що дав знайомому мобільний телефон, ніби той мав зробити терміновий дзвінок, але вже більше місяця ані цього знайомого, ані телефону відшукати не може.

У ході проведення слідчих дій було встановлено, що підозрюваний ніде не працює, але веде так би мовити розгульний спосіб життя, який вимагає певних витрат.

Коли молодик зустрів свого знайомого на вулиці, він одразу збагнув, що у того є дорогий мобільник. Отже, хлопець вигадав історію про необхідність подзвонити та втік з чужим девайсом. У той же день шахрай продав свою здобич та прогуляв вторговані кошти.

У подальшому протягом місяця хлопець намагався повернути свій телефон, але молодик «частував» його байками про те, що він то у відрядженні, то у родичів в іншому місті.

Коли ошуканий хлопець зрозумів, що його «водять за ніс», він звернувся за допомогою до правоохоронців. І тепер за свій вчинок шахрай буде відповідати за Законом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Дана стаття передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі вшанували ...
Наступна новина: Леонід Бицюра зустрівся з ...

КОМЕНТАРІ