Начальник УМВС України в Хмельницькій області провів особистий прийом громадян

Начальник УМВС України в Хмельницькій області провів особистий прийом громадян

27.04.14 09:40 0 703
Поспілкуватися з начальником обласного управління внутрішніх справ Олександром Розізнаним прийшло близько десятка подолян із різних куточків нашого краю.

У холі Управління МВС України в Хмельницькій області зібралось чимало людей. Більшість — із обласного центру, але є люди і з Хмельницького, Красилівського та інших районів області. Усі вони прийшли шукати допомоги і підтримки у нещодавно призначеного начальника Управління.

Олександр Григорович уважно вислухав кожного відвідувача і пообіцяв особисто проконтролювати вирішення усіх проблемних питань, які належать до компетенції УМВС.

Нагадаємо, що начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний здійснює особистий прийом громадян кожного другого та четвертого вівторка з 15.00 до 17.00 та кожну першу та третю п’ятницю місяця у той самий час. Попередній запис на прийом здійснюється за телефонами: 79-40-84 та 69-22-10.

Найближчим часом планується також проведення виїзних прийомів громадян керівництвом Управління, про що буде заздалегідь повідомлено у місцевих засобах масової інформації.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Тернопільській обласній ...

КОМЕНТАРІ