У Рівненській області під час гасіння пожежі в квартирі вогнеборці виявили тіло загиблого господаря

У Рівненській області під час гасіння пожежі в квартирі вогнеборці виявили тіло загиблого господаря

28.04.14 19:02 0 656
26 квітня о 17:52 до чергової служби Головного управління Держслужби з НС за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку по вулиці Соборній. На місце події відразу було направлено два відділення чергової варти вогнеборців 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини, одне відділення на пожежній автодрабині ПРЧ АРЗ СП та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

По приїзду за вказаною адресою, рятувальниками була проведена розвідка та встановлено, що горить двохкімнатна квартира на п’ятому поверсі. Також сусіди повідомили, що в помешканні можливо є людина.

Не гаючи часу одна група бійців Держслужби з НС в апаратах захисту органів дихання та зору, піднялася по висувній автодрабині у вікно квартири, а інша група вогнеборців по сходовій клітині.

Під час гасіння пожежі, рятувальники на балконі виявили тіло господаря оселі, 38-річного громадянина Ігора. Чоловіка негайно винесли на свіже повітря та передали працівникам швидкої допомоги. Проте врятувати життя людини медикам нажаль не вдалося.

О 18:14 пожежа була локалізована, а о 18:32 ліквідована. Завдяки професійним діям вогнеборців вдалося врятувати від повного знищення вогнем квартиру та не допустити поширення пожежі на судні оселі. Вогонь знищив речі домашнього вжитку в кімнаті та на балконі.

Наразі причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В бою з Кличком Леапаї ...
Наступна новина: Перші люди мігрували з ...

КОМЕНТАРІ