Член Меджлісу через український прапор отримав попередження від прокуратури Криму

Член Меджлісу через український прапор отримав попередження від прокуратури Криму

28.04.14 22:16 0 756
Член Меджлісу Різа Шевкієв отримав офіційне попередження від прокуратури Криму про неприпустимість порушення Федерального закону Росії.

Через вивішений прапор України на будівлі офісу Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі, член Меджлісу Різа Шевкієв отримав офіційне попередження від прокуратури Криму про неприпустимість порушення Федерального закону Росії «Про протидію екстремістській діяльності», – повідомляє УНН з посиланням на БіБіСі.

Нагадаємо, що 21 квітня цілий автобус бійців так званої кримської «самооборони» приїхав до офісу Меджлісу, щоб зняти з будівлі український прапор.

Прес-секретар Меджлісу Лейла Муслімова каже, що вони встановили драбину і замінили прапор Україна на прапор Криму, коли в офісі майже нікого не було.

Різа Шевкієв є також головою благодійного фонду «Крим», на балансі якого перебуває офіс Меджлісу.

Він повідомив видання, що попередження, в якому пояснюється процедура кримінальної відповідальності за порушення зазначеної статті, отримав офіційним листом, підписаним в.о. прокурора Криму Наталею Поклонською.

В листі зазначено, що прапор України був встановлений «для пропаганди та публічного демонстрування, що послужило порушенню соціальної, національної ворожнечі і стало пропагандою винятковості».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ