У Слов’янську зник театральний режисер і його колега

У Слов’янську зник театральний режисер і його колега

28.04.14 21:48 0 1156
У Слов’янську зникли і майже добу не виходять на зв’язок мешканці Донецька та Луганська – театральний режисер, лауреат премії «Київська пектораль» Павло Юров та волонтер Денис Грищук.

Про це Українській правді повідомили знайомі зниклих хлопців.

«25 квітня у Слов’янську зникли двоє знайомих – театральний режисер Павло Юров і волонтер Денис Грищук. Зв’язку з ними немає вже майже добу. Один з них – з Луганська, інший з Донецька. Вони пробули в Слов’янську лише один день. 26 квітня вночі вони мали повернутися повернутися звідти поїздом до Києва. Телефони хлопців перестали відповідати приблизно з 18:00 25 квітня. Батьки шукають хлопців, але марно», – повідомили знайомі зниклих.

Павло Юров – 1982 року народження, Грищук Денис Олександрович, 1985 року народження, волонтер, працює у сфері мистецтва.

«Павло поїхав до Донецька 17 квітня, Денис вже був там. Жили у Дениса. Вранці 25 квітня прибули до Слов’янська, звідки в другій половині дня планували виїхати потягом (154Д Донецьк- Київ) до Києва. Мали прибути близько 1:00 ночі», – повідомили знайомі хлопців.

Зниклий у Слов'янську Павло Юров/Українська правда

Зниклий у Слов'янську Денис Грищук/Українська правда

За їх словами, Павло та Денис телефонували протягом 25 квітня та розповідали, що у Слов’янську усе спокійно, що вони прогулюються містом. Обіцяли зателефонувати з потяга, але так і не подзвонили.

Останній дзвінок від них надійшов близько 16:00, о 17:30 Денису намагався додзвонитися брат, але Денис «скинув» виклик і більше не виходив на зв’язок.

Наразі зв’язку з хлопцями немає, хоча з телефонами, вочевидь все добре – абоненти відповідають, але слухавку ніхто не бере.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ