На Львівщині міліція викрила шахрая, який привласнив майже 400 тисяч гривень

На Львівщині міліція викрила шахрая, який привласнив майже 400 тисяч гривень

28.04.14 19:42 0 718
Гроші він отримував в обмін на обіцянку доставити з-за кордону престижні автомобілі або посприяти у придбанні земельних ділянок на території України.

Працівники Державної служби боротьби з економічної злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області викрили шахрая, котрий заволодів коштами мешканців Львівської та Волинської областей, обіцяючи посприяти у купівлі автомобілів зі Сполучених Штатів Америки та земельних ділянок на території України.

– 25-річний мешканець Луцька входив у довіру громадян, котрі без будь-якого юридичного оформлення документів віддавали йому свої гроші. Чоловік обіцяв громадянам, що посприяє у придбанні автомобілів престижних марок. Серед них – «Audi A6», «Mercedes» Е класу та «Nissan-Tеanа», що нібито будуть доставлені з-за океану. Таким чином зловмисник привласнив собі майже 400 тисяч гривень, частину з яких він отримав у доларах, – повідомив заступник начальника відділу УДСБЕЗ Львівщини Михайло Тесля.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1, ч. 2 та ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Матеріали стосовно шахрая направлені на розгляд до суду. Самому зловмисникові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шахтарю знову потрібний ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ