У Новограді-Волинському міліціонери затримали нічних грабіжників

У Новограді-Волинському міліціонери затримали нічних грабіжників

28.04.14 18:38 0 612
Правоохоронці затримали чоловіка та його співмешканку, які посеред ночі пограбували жителя райцентру у його ж оселі. Потерпілий отримав легкі тілесні травми та позбувся грошей і одягу. Нині розпочато кримінальне провадження.

Опівночі до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу надійшло телефонне повідомлення від 29-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що до його помешкання увірвались невідомі, вчинили бійку та врешті його пограбували - забрали 170 гривень, мобільний телефон та куртку.

На місце події одночасно виїхали працівники слідчо-оперативної групи та наряду патрульної служби міліції. Останні, оглядаючи прилеглі до вказаної адреси вулиці, помітили чоловіка і жінку, схожих за зовнішним описом потерпілого до грабіжників. Парочка рухалась у досить прискореному темпі, при цьому всіляко намагаючись залишатись у темряві.

Коли їх все ж таки зупинили інспектори, з’ясувалось, що парочці є що приховувати. 29-річний молодик та його 44-річна напарниця не лише раніше притягувалися до кримінальної відповідальності та відбували покарання у місцях позбавлення волі, а й цього разу відзначились описаним грабежем.

Тієї ночі вони випили не по-одній чарчині горілки і опівночі вирішили зайти до давніх знайомих в гості. Певна річ, двері їм не відчинили. Підігріта алкоголем парочка почала нахабно ломитися до будинку. Аби розібратися у чому річ, господар все-таки відкрив двері. На нього одразу накинулись з кулаками. Влаштувавши у помешканні справжню бійку, непрошені гості пограбували чоловіка та втекли.

- За даним фактом слідчим відділом міськвідділу розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка. – Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. У них також було вилучено мобільний телефон, гроші та куртку потерпілого.

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рештки малайзійського ...

КОМЕНТАРІ