Сім із десяти гривень бюджетної компенсації ПДВ волинський бізнес отримав в автоматичному режимі

Сім із десяти гривень бюджетної компенсації ПДВ волинський бізнес отримав в автоматичному режимі

28.04.14 21:00 0 774
На Волині фіксують тенденцію до зростання сум відшкодування ПДВ в автоматичному режимі. Зокрема, протягом січня-квітня 2014 року волинські підприємства реального сектору економіки в автоматичному режимі отримали 69,7 мільйона гривень відшкодованого податку на додану вартість.

«Тобто, понад 74 відсотка від загальної суми отриманої бюджетної компенсації на Волині надійшло на рахунки платників ПДВ в автоматичному режимі. Таке більш як трикратне зростання сум автовідшкодування проти аналогічного періоду минулого року – ознака ефективності сервісу ПДВ –автоматики», - вважає начальник Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

За словами керівника ГУ відомства на Волині, можливість отримати відшкодування ПДВ автоматично стимулює місцеві підприємства відповідати визначеним критеріям для користування цим сервісом.

«І хоч у переліку підприємств, що отримують бюджетне відшкодування ПДВ в автоматичному режимі, в межах десяти місцевих представників бізнесу, ми сподіваємося, що кількість користувачів цього сервісу зростатиме. Переваги та зручність цього сервісу для бізнесу - очевидні», - підкреслив Ігор Сінгаєвський.

Довідково: протягом січня – квітня 2014 волинському бізнесу відшкодовано 93,9 мільйона гривень ПДВ.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ