В Луцьку студенти ВНЗ та ПТНЗ визначили кращих у міні-футболі

В Луцьку студенти ВНЗ та ПТНЗ визначили кращих у міні-футболі

28.04.14 19:30 0 652
Черговим видом спартакіади міста серед команд третьої групи, до якої входять ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації та ПТНЗ стали змагання з міні-футболу, які міськспорткомітет проводив 23-25 квітня на майданчиках з штучним покриттям загальноосвітніх навчальних закладів № 2 і № 3.

В змаганнях брало участь вісім команд, які за жеребом були поділені на дві групи. На першому етапі учасники, в одноколовому турнірі, визначали місця команд у групах. У групі А, вигравши у всіх своїх суперників, перше місце вибороли студенти Луцького ВПУ. Друге місце, програвши лише переможцям, виборола команда луцького педагогічного коледжу, а третіми стали студенти медичного коледжу.

В групі В не було рівних студентам коледжу рекреаційних технологій і права. Друга сходинка у команди з коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки, а третіми завершили попередній етап студенти технічного коледжу Луцького національного університету.

В останній день змагань, в стикових іграх, визначали переможця і призерів змагань з міні-футболу спартакіади міста 2014 серед команд ІІІ групи.

У матчі за третє місце, на майданчику зустрічалися студенти Луцького педагогічного коледжу (керівник Володимир Тарасюк) і коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки. Забивши в кожному таймі по одному голу, перемогу з рахунком 2 : 0 і в підсумку зайняте третє місце святкували студенти коледжу технологій, бізнесу та права (Андрій Ліщук).

Окрасою турніру став фінал, в якому зустрічалися переможці груп. Незважаючи на вилучення в останній грі групового етапу за гру рукою за межами воротарського майданчика основного воротаря Євгена Лесика, який автоматично вимушений був пропустити фінал, команда коледжу рекреаційних технологій і права (керівник Анатолій Крот) проявила характер і волю до перемоги. Нарощуючи темп з кожною хвилиною гри,не забуваючи про захист власних воріт, виконавши всі настанови тренера, вони впевнено перемогли з рахунком 11 : 4 своїх суперників з ВПУ (Сергій Круковець) і стали чемпіонами.

По закінченні змагань голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець подякував всім учасникам та їх тренерам за участь у змаганнях і нагородив переможців і призерів дипломами спорткомітету.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ