Управління ДСНС в Тернопільській області посіло 1-е місце на Всеукраїнському фестивалі анімаційних та відеофільмів "Безпечна праця - 2014"

Управління ДСНС в Тернопільській області посіло 1-е місце на Всеукраїнському фестивалі анімаційних та відеофільмів "Безпечна праця - 2014"

28.04.14 19:59 0 681
Управління ДСНС України у Тернопільській області посіло 1-е місце на Всеукраїнському фестивалі анімаційних та відеофільмів "Безпечна праця - 2014". Перемогу їм приніс відеоролик у номінації «Відео з пожежної безпеки» під назвою «Правила користування вогнегасником».

Ініціатором проведення Першого всеукраїнського фестивалю анімаційних та відеофільмів «Безпечна праця – 2014» виступила редакція журналу «Промислова безпека», аби в доступний для працівників підприємств спосіб привернути увагу до проблеми збереження життя і здоров’я на робочих місцях.

Фестиваль проводився з метою формування у громадян культури безпеки і гігієни праці, профілактики нещасних випадків на виробництві, а також пошуку та розповсюдження кращого досвіду використання засобів кіно та анімації для інформування громадськості з питань збереження життя і здоров’я працівників українських підприємств.

Свою підтримку Фестивалю висловила і Державна служба України з надзвичайних ситуацій, підрозділи якої також брали участь у конкурсі. Адже саме профілактика виробничого травматизму, професійних захворювань, промислової та пожежної безпеки є одним з пріоритетних напрямків діяльності ДСНС України.

До участі у фестивалі долучилися 69 учасників, серед яких – провідні підприємства та організації України. Члени журі переглянули 124 конкурсні роботи та визначили переможців у шести номінаціях. ДСНС України представила на конкурс 17 відеофільмів, які були надіслані від 9 територіальних підрозділів Служби.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ