У Рівненській області рятувальники ГУ ДСНС в рамках Тижня знань з основ безпечної життєдіяльності завітали в гості до вихованців військового ліцею

У Рівненській області рятувальники ГУ ДСНС в рамках Тижня знань з основ безпечної життєдіяльності завітали в гості до вихованців військового ліцею

28.04.14 22:01 0 768
25 квітня працівники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області в рамках акції «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» завітали до Острозького обласного ліцей-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Захід розпочався із демонстрації присутнім ліцеїстам ліквідації умовної пожежі та порятунку потерпілого. Рятувальники оперативно провели бойове розгортання від автоцистерни, під час якого включалися в апарати на стисненому повітрі, винесли із непридатного для дихання середовища людину і швидко загасили полум’я. Після чого, продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання: захисні дихальні апарати, пневматичні ножиці, тепловідбивний костюм.

Бійці Держслужби з НС розповіли ліцеїстам про діяльність оперативно-рятувальної служби, про нелегкі будні вогнеборців, коли за сигналом «Тривога» вони мчать рятувати людей, котрі потрапили у біду. Також усім присутнім нагадали правила пожежної безпеки. Усі хлопці залишилися задоволені дійством. Найважливіше вони зрозуміли якою цінністю є людське життя, що їхня безпека, в першу чергу, залежить від них самих, від дотримання простих, але таких необхідних правил безпеки життєдіяльності.

ДПРЧ-17 ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Держфінінспекція в ...

КОМЕНТАРІ