На Тернопіллі співробітники обласної міліції провели перевірку Борщівського райвідділу міліції

На Тернопіллі співробітники обласної міліції провели перевірку Борщівського райвідділу міліції

28.04.14 21:21 0 763
Нещодавно співробітники обласного управління міліції провели планову перевірку Борщівського райвідділу міліції. Приводом для цього також стало і висловлення недовіри громади району та особового складу керівникові місцевого райвідділу.

Під час перевірки до уваги бралися стан управлінської та оперативно-службової діяльності підрозділу. Працівники управління провели перевірку по напрямках роботи кожної служби райвідділу. Співробітники сектору психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення перевірили соціально-психологічний клімат особового складу, а також визначили рейтинг начальника райвідділу серед підлеглих. Працівники підрозділу зв’язків з громадськістю провели опитування жителів Борщівського району щодо оцінки роботи районної міліції.

Результати проведеної перевірки показали, що у підрозділі наявні порушення при реагування на звернення громадян, неналежно організована робота підрозділу кримінальної міліції. Зокрема, недостатній рівень розкриття злочинів минулих років та неефективна робота, що ведеться у напрямках боротьби з незаконним обігом наркотиків та економічною злочинністю.

Як показали результати соціально-психологічного дослідження, керівник райвідділу користується недостатнім авторитетом серед особового складу. Що ж до громадської думки, то третина опитаних жителів району незадоволені роботою працівників райвідділу.

За підсумками перевірки прийнято рішення про недоцільність перебування на займаній посаді начальника Борщівського РВ, підполковника міліції Фурмана П.А. Оскільки керівник наразі перебуває на лікарняному, то питання щодо нього буде вирішено після його одужання та виходу на службу.

На час відсутності начальника райвідділу виконувати його обов’язки буде перший заступник Гуска В. П.

На підсумковій нараді за результатами проведеної перевірки Борщівського райвідділу прийнято рішення щодо заохочення тих працівників райвідділу, які спільно з громадськістю забезпечували охорону громадського порядку у районі під час масових заходів.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Папа Іван Павло II ...

КОМЕНТАРІ