Мешканці Тернопільщини позбуваються незареєстрованої зброї

Мешканці Тернопільщини позбуваються незареєстрованої зброї

28.04.14 19:48 0 688
На території області триває місячник добровільної здачі зброї. Нагадаємо, що ті, хто протягом квітня принесуть до ОВС вогнепальну зброю, боєприпаси, які зберігаються у них незаконно, уникнуть кримінальну відповідальність.

Станом на 22 квітня жителі Тернопільщини добровільно здали 43 одиниці зброї. Серед якої – 27 мисливської гладкоствольної, 10 мисливської нарізної, 2 одиниці зброї армійського взірця, 2 – холодної зброї та 2 – саморобної.

У підрозділи міліції люди несуть не тільки стволи, а й боєприпаси. Так, до органів внутрішніх справ області здано 454 боєприпасів.

Із числа добровільно зданої зброї, спецзасобів, щодо 15 одиниць зброї вирішується питання про реєстрацію в особисте користування громадян, 38 одиниць зброї, спецзасобів, які не відповідають технічним вимогам, будуть здані на знищення.

Місячник добровільної здачі зброї триватиме до 30 квітня. Детальнішу інформацію можна отримати за номерами телефонів у Тернополі 27-13-11, 27-13-96 та 52-35-07. Правоохоронці нададуть вам кваліфіковану консультацію та допоможуть у легалізації зброї.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернопільські ...

КОМЕНТАРІ