В Закарпатській області керівник кримінальної міліції у справах дітей Василь Мадяр провів прийом громадян у Берегові

В Закарпатській області керівник кримінальної міліції у справах дітей Василь Мадяр провів прийом громадян у Берегові

28.04.14 20:44 0 755
Особистий прийом громадян в адмінбудівлі Берегівського райвідділу міліції провів днями начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Василь Мадяр.

В основному мешканці м.Берегова цікавилися профілактичними заходами з протидії дитячій злочинності. Так, приватний підприємець Юрій Чулей, у минулому вчитель фізкультури, пропонував запровадити у школах додаткові навчальні тренінги з групами школярів. На його думку, робота з малими групами дітей дає кращі результати, а також покращення роботи у позаурочних спортивних секціях.

Директор Берегівської школи-інтернату Віталій Яблонський звернувся до Василя Мадяра з проханням відшукати можливості щодо соціальної адаптації вихованців інтернату. В результаті були сплановані заходи, які дадуть можливість утримати підростаюче покоління від скоєння злочинів.

На завершення прийому громадян підполковник міліції Василь Мадяр додав, що ціль міліції якомога раніше виявляти дітей, схильних до скоєння злочинів, або що мають усі передумови до їх скоєння, на тій стадії, коли дитину ще можна, як то кажуть, наставити на путь істини без кримінальної відповідальності.

Адальберт Фозекош

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 20 запитів на інформацію ...
Наступна новина: Держземагентство України ...

КОМЕНТАРІ