На Хмельниччині дні цивільного захисту у Кам'янці-Подільському

На Хмельниччині дні цивільного захисту у Кам'янці-Подільському

29.04.14 13:57 0 719
Цивільний захист населення – одне з важливих питань забезпечення безпеки життя населення. Для того, щоб мешканці знали як діяти у випадку надзвичайної ситуації, традиційним в Кам’янці-Подільському стало проведення Днів цивільного захисту, які дають можливість теоретично та практично відпрацювати алгоритм дій жителів.

Так, з 22 по 25 квітня в місті було оголошено «Тиждень безпеки дитини» і відповідно до наказу міського голови Михайла Сімашкевича, 24 квітня в усіх навчальних закладах міста було проведено День цивільного захисту.

Відповідальними за проведення та організацію тематичних заходів виступили начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Крилов, начальник управління освіти та науки Світлана Старченко та начальник управління охорони здоров’я Юрій Пливанюк. Проводились усі заходи під особистим контролем заступника міського голови Сергія Бабія.

В школах міста відбулися відкриті показові заняття, в яких взяли участь учні, педагоги та персонал навчальних закладів. Під наглядом працівників 2-го державного пожежно-рятувального загону Державної служби надзвичайних ситуацій України (начальник Олег Іванюк) та працівників управління охорони здоров’я, учні мали змогу навчитися одягати протигази та захисний одяг, власноруч готувати засоби індивідуального захисту органів дихання, надавати першу медичну допомогу постраждалим та ін.

По завершенню загальношкільного навчання, в кожному класі відбулися різноманітні тематичні заходи: лекції, демонстрація відеофільмів, проведення вікторин, виставки книг, альбомів, пам'яток, періодичних видань з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності людини.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: За крадіжку горіхів ...

КОМЕНТАРІ