Хмельниччина: групу грабіжників, які вчинили напад на валютного міняйла, затримали в Запорізькій області

Хмельниччина: групу грабіжників, які вчинили напад на валютного міняйла, затримали в Запорізькій області

29.04.14 13:13 0 755
Зміна автомобілів, маски та інші «кіношні» атрибути не допомогли грабіжникам-гастролерам втекти від хмельницьких правоохоронців.

Близько сьомої години ранку до чергової частини Хмельницького міського відділу міліції надійшло повідомлення про пограбування 57-річного жителя обласного центру. Троє невідомих відібрали у нього пакет, в якому знаходилось п’ять тисяч доларів США, десять тисяч гривень та мобільний телефон.

Як розповів сам потерпілий, зранку він сів у власне авто і від’їхав буквально кількасот метрів від власного дому, як несподівано його підрізав невідомий автомобіль. Із салону вискочило троє молодиків у медичних масках. Вони почали трощити автомобіль, а потім дісталися і до самого водія. Нападники нанесли йому кілька ударів, відібрали пакет з грішми і зникли у невідомому напрямку.

На щастя, один із свідків злочину встиг записати номерні знаки автомобіля нападників, що і стало першим кроком для правоохоронців, аби вийти на слід зловмисників.

Вже менш ніж за годину на виїзді із міста правоохоронцям вдалось знайти автомобіль, на якому грабіжники здійснили напад. Як розповіли місцеві рибалки, що стали випадковими свідками діянь нападників, троє чоловіків вискочили з «Опеля», зняли із нього номерні знаки та пересіли у позашляховик «БМВ», який чекав їх на узбіччі дороги. Також свідки вказали напрямок, в якому поїхав автомобіль.

Рухаючись слідом, працівники міліції виявили на узбіччі дороги медичні маски, в яких грабіжники здійснили напад, а також телефон потерпілого. Вжитими оперативно-розшуковими заходами вдалося встановити номерні знаки та власника «БМВ». Одразу ж орієнтування на автомобіль було розіслано колегам із інших областей. І вже незабаром правоохоронці отримали інформацію, що грабіжників затримали працівники ДАІ Запорізької області.

Наразі відомості про подію внесено до Єдиного обліку кримінальних правопорушень за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Група працівників Хмельницького МВ УМВС вирушила в Запоріжжя, щоб доставити зловмисників у Хмельницький для проведення слідчих дій.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мешканцю Чернівців ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ