Анастасія Приходько підтримала Україну і пожаліла «таких, як Валерія»

Анастасія Приходько підтримала Україну і пожаліла «таких, як Валерія»

29.04.14 11:51 0 759
Співачка Анастасія Приходько заявила, що не можна бути продажним артистом, як би погано не було. Вона також зізналася, що їй шкода таких людей, як російська колега Валерія.

Про це вона написала у своєму Facebook.

«Мені все одно – буду я співати в Росії чи ні! Ця країна хоче забрати майбутнє у мене, у Вас, і у країни! Я не займаюся комерцією! Я просто люблю музику, це видно з моїх пісень! У них є життя, сенс, а не тупі приспіви, як у деяких, щоб танці для братви танцювати десь в заміській бані ;))) я за Україну – світ!» – написала Приходько.

«Мені шкода багатьох і таких, як Валерія, які за гроші, а може і безкоштовно, на Красній площі співають... Колись і наші артисти їздили за Януковича, але прогадали», – додала вона.

Анастасія Приходько також заявила, що не можна підтримувати зло.

«Не можна бути продажним! Путін всім у Росії вселив, що вони найкрутіші, найкращі, але це не так! Погано бути заляканим, ось у чому проблема, а там про демократію мови навіть йти не може, я мовчу вже про свободу слова! Як би мені погано не було, але це моя країна і я з нею! Слава Україні!» – резюмувала співачка, пише ТаблоID.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ