У травні вийде книга-орієнтир для подружжя о. Михайла Сивака

У травні вийде книга-орієнтир для подружжя о. Михайла Сивака

29.04.14 14:41 0 785
У травні світ побачить книга про подружжя авторства протоієрея Михайла Сивака. Праця під назвою «Анатомія і психологія сімейного конфлікту» написана в дусі християнського віровчення. Вона буде корисною як для людей, що живуть у шлюбі та зіштовхуються з різними життєвими складностями і проблемами, так і для людей, які готуються вступити у подружнє життя.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Загальновідомо, що перше, найважливіше виховання починається саме в родині, але оскільки наша країна понад сімдесят років жила за законами войовничого атеїзму, родина, здебільшого, загубила це велике покликання – християнського виховання дітей. наша пересічна сім’я сама потребує глибокого християнського виховання», – зазначає автор видання, протоієрей Михайло Сивак.

Нова книга буде представлена на міжконфесійній конференції на тему сімейних цінностей Центру «Лібертас» в травні у Львові.

Як зазначив директор Центру «Лібертас» Тарас Дзюбанський, книга отця Михайла Сивака є чудовим орієнтиром для подружніх пар, оскільки вона містить багато практичних порад та навіть молитов, які є найкращим знаряддям для одружених осіб в подоланні непростих сімейних питань та суперечок.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівне: працівники "Тресту ...

КОМЕНТАРІ