Буковинські правоохоронці запобігли незаконному розповсюдженню підакцизної продукції на території Буковини

Буковинські правоохоронці запобігли незаконному розповсюдженню підакцизної продукції на території Буковини

29.04.14 12:05 0 775
Понад п’ять тисяч пачок цигарок іноземного виробництва було вилучено працівниками міліції протягом одного дня.

Вчора під час відпрацювання території Вижницького району співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю спільно з працівниками управління Державтоінспекції УМВС області зупинили автомобіль «Лада 21115».

Під час огляду автомобіля його власник, 25-річний мешканець Сторожинецького району, почав помітно нервувати. І не дарма, адже у багажнику правоохоронці виявили 4 тисячі пачок цигарок білоруського виробництва.

Тютюнові вироби вилучені, а матеріали зареєстровано в журналі єдиного обліку Вижницького РВ УМВС. Наразі правоохоронці з’ясовують шляхи потрапляння цього підакцизного товару на територію України та шляхи його збуту.

Ще одного чоловіка, який вчора намагався провезти білоруські цигарки без митного контролю, виявили на пропускному пункті «Порубне». Винахідливий громадянин іншої держави зробив схованку в середині паливного баку свого «МАНа», де помістилися понад 1200 пачок цигарок.

30-річний водій повідомив, що прямував з цим «скарбом» транзитом через Україну до Румунії. Цигарки та автомобіль було вилучено, а на порушника складено протокол про порушення митних правил.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Укртрансгаз» ...

КОМЕНТАРІ