За фактом зникнення волинського журналіста на Сході України розпочато кримінальне провадження ,

За фактом зникнення волинського журналіста на Сході України розпочато кримінальне провадження ,

29.04.14 17:07 0 1201
Дружина представника інтернет-видання повідомила правоохоронцям про те, що втратила зв’язок із ним після того, як він, будучи у службовому відрядженні, вирушив із Харкова в Донецьк.

– Повідомлення про зникнення відразу було належним чином зареєстровано, а відтак розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, тобто «умисне вбивство», – розповів перший заступник начальника – начальник слідчого відділу Луцького МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Олександр Карпук. – Працівники слідчо-оперативної групи виїхали за місцем проживання журналіста, звідки вилучили сліди пальців рук та особисті предмети, які можуть містити біологічні сліди.

Окрім того, у ході досудового розслідування допитана як свідок дружина журналіста повідомила, що 22 квітня її чоловік поїхав до Харкова із метою написання серії публікацій про ситуацію в східних регіонах України, а 26 квітня вирушив у Донецьк.

– На даний час по кримінальному провадженню проводяться слідчі дії, підготовлені клопотання в суд про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів, аби отримати інформацію з каналів зв’язку. У той же час працівники слідчого підрозділу готують матеріали кримінального провадження для скерування у прокуратуру з метою їх передачі донецьким правоохоронцям, – підсумував Олександр Карпук.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники Львівщини ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ