Зразковий аматорський ансамбль танцю «Волиняночка» взяв участь у міжнародному фестивалі в м. Стамбул (Туреччина)

Зразковий аматорський ансамбль танцю «Волиняночка» взяв участь у міжнародному фестивалі в м. Стамбул (Туреччина)

29.04.14 11:28 0 800
Зразковий аматорський ансамбль танцю «Волиняночка» Палацу культури міста Луцька (керівник Олена Козачук) повернувся з м. Стамбула (Туреччина), де представляв Україну на 5–у дитячому міжнародному «КУЧУКЧЕКМЕДЖЕ-фестивалі».

Фестиваль заснований І-м президентом Туреччини Мустафою Кемаль Ататюрком та присвячений дню дитини. В цей час у Стамбулі відбувається чотири фестивалі, два - в європейській частині міста, два - в азіатській. «Волиняночка» була учасником фестивалю в європейській частині Стамбула, в окрузі Кучукчекмедже. Учасниками заходу були також дитячі колективи з Латвії, Румунії, Шрі-Ланки, Індонезії та Туреччини.

Шквалом аплодисментів супроводжувалися усі фестивальні виступи «Волиняночки» у трьохтисячному залі «Аренамега». Побували учасники колективу і на офіційних прийомах у голови окружного муніципалітету, начальників освіти і культури округу, де обмінялися сувенірами. Поза фестивальною програмою відвідали Стамбул-акваріум та Стамбульський діснейленд.

Проживали діти в родинах учасників турецького дитячого танцювального колективу, завдяки чому змогли ближче познайомитись, пізнати інтереси один одного.

До Луцька учасники «Волиняночки» привезли запрошення на фестиваль, що відбуватиметься 2015 року в азіатській частині Стамбула, а також масу вражень та позитивних емоцій.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську 28 ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ