Волинська область: у місті шахтарів - Нововолинську розпочав роботу Консультаційний центр ДСНС України

Волинська область: у місті шахтарів - Нововолинську розпочав роботу Консультаційний центр ДСНС України

29.04.14 09:10 0 1179
Основна мета такого центру – вдосконалення системи інформування та консультування населення з питань реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.

У місті шахтарів – Нововолинську розпочав роботу Консультаційний центр Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області. Рятувальники сподіваються сприяти розвитку громадської свідомості щодо особистої та колективної безпеки, а також закріплення прозорості процедури отримання адміністративних послуг населенню, підприємцям, юридичним та фізичним особам.

28 квітня на відкриття до консультаційного центру завітав заступник голови м. Нововолинська Едуард Савік, начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Олег Билиця, а також місцеві підприємці.

Після символічного перерізання червоної стрічки гості оглянули приміщення консультаційного центру. Під час екскурсії по Центру присутні ознайомилися з різними способами надання інформації: друкованими засобами (листівками, стендами, буклетами), соціальною рекламою, спрямованою на запобігання надзвичайним ситуаціям і підвищення у населення рівня знань правил пожежної безпеки тощо. Відтепер громадяни та підприємці насамперед будуть проінформовані про безпеку у сфері цивільного захисту, а також оперативно отримуватимуть достовірну інформацію у сфері компетенції ДСНС.

До речі, необхідну пораду можна отримати не тільки під час особистого прийому та по телефону, а також через інтернет-мережу.

Додатково:

Консультаційний центр м. Нововолинськ Управління ДСНС України у Волинській області

45400, м. Нововолинськ вул. Винниченка, 8. тел. (03344) 2-33-90,

електронна пошта: cons.centr.nov@vl.mns.gov.ua

skype: cons.centr.nov

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: В Одесі горіло виробниче ...

КОМЕНТАРІ