В Закарпатській області едуард Леонов відвідав меморіальний парк "Красне Поле"

В Закарпатській області едуард Леонов відвідав меморіальний парк "Красне Поле"

29.04.14 11:58 0 796
Народний депутат України, уповноважений парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Закарпатті Едуард Леонов 27 квітня 2014 року перебував із робочим візитом на Закарпатті. Разом із головою Кримської організації ВО "Свобода" Олександром Болтяном та очільником Закарпатської "Свободи" Олегом Куциним він відвідав меморіальний комплекс "Красне Поле" поблизу Хуста. Свободівці поклали квіти й вшанували пам'ять захисників Карпатської України хвилиною мовчання.

Цього року виповнилося 75 років з часу березневих подій 1939 року, коли відбулася анексія новонародженої молодої держави Карпатської України угорським агресором за згоди фашистської Німеччини.

"Ніби символічно, але 1939 рік нині дуже перегукується з російською агресією в Криму. Закарпаття теж було окуповане чужою державою, але минуло небагато часу і Закарпатська область знову стала частиною України. Гадаю, що агресора в Криму чекає така ж участь і мій рідний Крим скоро повернеться в лоно України. Зараз ворог – на нашій землі, але я навіть не думаю про те, що маю залишити свій дім, могили дідів і прадідів. Прийде час – і ми обов'язково повернемося додому", – зазначив Едуард Леонов, перебуваючи на Красному Полі. За словами кримських націоналістів, українці всіх областей держави нині надають притулок у своїх домівках мешканцям Криму, в тому числі і закарпатці.

Свободівці вшанували пам'ять учасників Карпатської України по дорозі до Рахова і Тячева, де їх чекала зустріч із горянами.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анастасія Приходько ...
Наступна новина: На Тернопільщині жінка під ...

КОМЕНТАРІ