В Закарпатській області у Тячеві відбулася зустріч з народним депутатом Едуардом Леоновим

В Закарпатській області у Тячеві відбулася зустріч з народним депутатом Едуардом Леоновим

29.04.14 12:57 0 762
27 квітня 2014 року народний депутат України Едуард Леонов провів зустріч з мешканцями Тячева. На заході уповноваженого парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Закарпатті представив очільник Закарпатської "Свободи" Олег Куцин та голова Тячівської районної організації Володимир Гапун.

В Тячеві Едуард Леонов розповів про себе і про те, як створював націоналістичну організацію в Криму. Обговорив парламентар і складну теперішню ситуацію на півострові Крим та повідомив про настрої, що зараз там панують у зв'язку з окупацією. Також громада з перших уст дізналася про ситуацію, яка склалась у Верховній Раді, де робота триває на компромісі, на що змушена була йти фракція "Свободи", щоб забезпечити більшість голосів для голосування потрібних для держави законопроєктів. Новий куратор Закарпаття оголосив громаді про свій план дій в області і про те, що буде особисто контролювати всі звернення громадян, які будуть йому надходити.

Тячівців цікавила робота Генпрокуратури та міністерств, зокрема, чому так довго йдуть зміни у владних структурах або вони й взагалі не відбуваються. "Все зміниться після обрання нового Президента України. Лише тоді повністю легітимізується діяльність очільників силових відомств та міністерських посад, лише з оновленою системою влади, в якій будуть чесні представники, розпочнеться новий виток в історії українців", – зазначив Едуард Леонов.

Наприкінці зустрічі народний депутат особисто поспілкувався з громадянами, які прийшли з низкою наболілих питань, і взяв на свій контроль їх вирішення.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ