В Івано-Франківську 28 квітня в мікрорайоні Пасічна розпочато будівництво нового сучасного дитячого садка на 250 місць

В Івано-Франківську 28 квітня в мікрорайоні Пасічна розпочато будівництво нового сучасного дитячого садка на 250 місць

29.04.14 11:21 0 907
З відповідним анонсом про будівництво дошкільного закладу ще минулого року виступили народний депутат Руслан Марцінків та голова депутатської комісії з питань освіти Оксана Савчук

Попередня вартість будівельних робіт складає близько 12 млн. грн. Реалізовувати проект взялися підрядники від будівельної компанії «Ярковиця». На разі будівельний майданчик готують до повноцінного зведення фундаменту.

Голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, культури, освіти, науки, молодіжної політики та спорту Оксана Савчук наголошує, що наразі для молодих батьків спорудження дошкільних закладів є вкрай важливим та необхідним кроком. «Місто зараз потребує додаткових місць в довкіллі. Впродовж трьох років ми поступово намагаємося вирішити цю проблему. Вже відкрито садок на Вовчинецькій, 210, повернуто у власність приміщення колишнього садка на Хоткевича, 11а, будівництво закладу тут у Пасічній та сприяння у початку будівництва садків у приміських селах допоможе забезпечити можливість кожній дитині відвідувати дошкільний заклад», - пояснила Оксана Савчук.

Керівник підприємства підрядника п. Юрій запевняє, що вже через місяць на облаштованому будівельному майданчику розпочнуть роботи із закладання фундаменту.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Зразковий аматорський ...

КОМЕНТАРІ