В Івано-Франківській області у Калуші затримали торгівця наркотиками

В Івано-Франківській області у Калуші затримали торгівця наркотиками

29.04.14 09:38 0 1266
Нещодавно до працівників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Калуського міськвідділу міліції надійшла оперативна інформація про те, що місцевий мешканець збуває наркотики.

Під час перевірки отриманої інформації оперативники викрили у незаконній діяльності 42-річного місцевого жителя, який збував наркотичні засоби. У підозрюваного було проведено оперативну закупку наркотичної речовини, після чого наркоторговця затримали.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання чоловіка. Під час якого вилучили розфасовані для збуту згортки із марихуаною вагою близько 340 грам та з’ясували, що калушанин займався збутом наркотиків, така справа і була джерелом його доходів.

Чоловіка не засмучувало, що він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Правопорушення карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ