В Івано-Франківській області запитання від водіїв

В Івано-Франківській області запитання від водіїв

29.04.14 16:26 0 1302
Чи дозволена зупинка для розвантаження - вивантаження вантажів у зоні дії знака «Зупинка заборонена» водієві, який має запис у подорожньому листі про адресу підприємства – замовника вантажу?

Згідно з вимогами розділу 33 ПДР (п.3 знак 3.34 «Зупинку заборонено»), зона дії знака поширюється від місця його встановлення і до наступного перехрестя або може бути скорочена розміткою 1.4 чи табличками 7.2.2.-7.2.6. Дія знака поширюється на той бік дороги, на якому він розміщений. У зоні його дії заборонені зупинка і стоянка для всіх транспортних засобів, окрім тих, які рухаються по встановлених маршрутах, і таксі на час висадки-посадки пасажирів, а також розвантаження-вивантаження вантажів.

У тих випадках, коли зі знаком 3.34 застосовується табличка 7.18 («Крім інвалідів»), дія знака не поширюється на водіїв-інвалідів, які керують мотоколяскою чи автомобілем, позначеним розпізнавальним знаком «Інвалід».

Таким чином, зупинка автомобілів для розвантаження-вивантаження вантажів у зоні дії знака 3.34, який має запис у подорожньому листі про адресу підприємства – замовника вантажу, заборонена.

Прес-служба УДАІ УМВС

В Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ