Львівщина – лідер серед регіонів України за інвестиційною привабливістю

Львівщина – лідер серед регіонів України за інвестиційною привабливістю

29.04.14 10:04 0 815
За результатами дослідження «Рейтингу інвестиційної привабливості регіонів 2014», презентованого 28 квітня 2014 року Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України, Львівська область посіла перше місце, – про це поінформував т.в.о. начальника відділу інвестиційної діяльності Львівської ОДА Богдан Антохів.

«В основі дослідження використано три компоненти, які мають практичне застосування при прийнятті рішень про інвестування – це визначення інвестиційного потенціалу та інвестиційних ризиків, а також оцінка перешкод та можливостей для інвестиційної діяльності окремо в кожному регіоні», – розповів Б.Антохів.

За його словами, результати дослідження рейтингу є цінним як для інвесторів, так і для влади, оскільки рейтинг дозволяє чітко зрозуміти, які сфери є найцікавішими і заслуговують особливої уваги з точки зору розвитку регіону загалом.

Зазначимо, у п’ятірку лідерів інвестиційної привабливості потрапили також Івано-Франківська, Одеська, Вінницька області, а також місто Київ.

Дослідження здійснили Київський міжнародний інститут соціології спільно з Інститутом економічних досліджень та економічних консультацій на замовлення Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львові на День міста ...

КОМЕНТАРІ